Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök beskriva den djupa kärlek man kan känna för en annan människa.


När du sover

Våra bröstkorgar möts i samma andetag
din panna ligger mot min kind

Värmen sprider sig beslöjat över oss
din hud mot min hud är det mjukaste

Lyckan över din närhet kramar mig
våra sammanflätade fingrar ger mig ro

Jag viskar i ditt öra när du inte hör
de största ord jag känner

På din arm och i din famn finns den
känslan som överstiger alla andra




Fri vers av Flöde
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 11:12



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Ett försök du lyckats bra med. :)
2007-09-19

    Brell
Den bästa tiden på dygnet när man är två beskriver du underbart här tycker jag. WOW!!! Det är bara för härligt!
2007-09-18

    Gullefnufs
den gör mig glad, orden, det i kärleken som alla söker tror jag
2007-09-16

  askmeiwontsayno
Dikten hade varit fulländad om du bara hade skrivit första och sista stycket. Den är bra nu också, men hade nog varit ännu bättre då!
Man blir varm av att läs den.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde