Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, tick tack

Tid och otid formar naturen.
Sår får skorpa. Läker. Blir ärr imorgon.
Rop till luft, till liv när vinden utmanar takten.
Regndroppen är grundvatten när dagen flytt allt ljus.

Stunden fångar våra tankar när inget annat kan.
Är omställningen mellan inget och allt. Statyn av känsla.
Androgynt väntar den på sitt öde,
medan modern sprider sin jord.
Ögonblicken av ovisshet tilldelas sin plats.
De kvicka är tiden mellan morgon och kväll,
De dröjande förvandlingen mellan då och nu.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 15:22



Bookmark and Share


    Fia
Vilken bra dikt du skrivit. Får verkligen läsa den långsamt och tänka efter för att få rätta känslan... .=)
2007-09-17

    Issand.
vacker
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP