Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta henne inte för given

då hon har haft en svår tid
En jobbig tid
Missförstå henne inte heller
Bemöt henne då hellre med öppna armar och hjälp
henne att få känna en inre frid
För om du lyckas charma hennes hjärta kanske det
kan bli ni två som till slut som får känna på
en gemensam smärta
Och med tiden så kanske det blir en massa ungar
som följer efter er i era spår
Och eftersom ni nu har lärt känna varandra
så pass bra så tröstar ni alltid varandra så fort
någon av er mår dåligt och släpper en liten tår
Ser till att tåren börjar att le, då den åter blir glad
och börjar att skratta
hihihi...

Ta henne inte för given!

Ken Cassel
30/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel