Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även jag har gjort mina misstag!

Även jag har gjort mina misstag!

Jag stod med båda fötterna på marken medan du hade stoppat huvudet rätt ner i sanden
För du skämdes så!
Jag vet själv hur det känns när det känns som om man har gjort bort sig
För även jag har gjort mina misstag
Så nu behöver du inte känna dig ensam längre
Nu när du vet att vi är två
Två små fåglar som ibland flyger lite för högt uppe i det blå
Men om jag inte misstar mig, så är det ganska så lätt att fela?

Med båda fötterna på marken så hjälper jag dig så gärna upp ifrån sanden min vän
Det är ju det som vänner är till för
Finnas till där för varann
Och om vi båda skyddar varandras rygg så tycker jag inte att vi ska behöva oroa oss så mycket
För rygg till rygg känns ganska tryggt

Jag stod med båda fötterna ……………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-09-16 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel