Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjud fotbollsfarsor!

Fotbollsfarsan, den smygande narcissisten.
Skriker lungorna av sig när du stukar vristen.

Du ska vinna, du ska glänsa, ja du måste alltid vara bra!
Annars är du ingenting alls att ha.

Stackars sonen som kommer ut som homosexuell,
som hoppas på att pappan ska tolka det bra och vara snäll.
Utslängd på gatan, slagen som satan.. slutar den historien sorgligt.

En fotbollsfarsa ska alltid vara i centrum,
i hans värld finns inga väntrum.

Genom kränkningar, påhopp och trakasseri..
Känner sig denna människa plötsigt fri.

Han kan kasta ur sig vad som helst,
han behöver väl inte bli frälst.

Blickar som blänger,
skräp som han i naturen slänger,
barn som mår dåligt,
en uppkäftig fru..

Han utstrålar lycka, men vad tror du?






Fri vers av Linda^^
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 19:05



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
min farsa är en fotboll farsa, men när jag slutade på fotboll ändrades ingenting, så jag tycker du har lite fördomar här.
2007-11-15

  Per Teofilusson
Tack för att du ger mig råg i ryggen att slippa vara en fotbollsfarsa. Man misstänkliggörs om man inte vrålar vid sidlinjen. Per
2007-10-09

  Daniel_78 VIP
fotboll, hockey, klä upp sina barn som prinsessor
föräldrar - jag vi kan klara oss utan dem,
börja spela korpen själv tycker jag de skall göra :)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^