Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ork

 

ork

så dyr och oumbärlig
din frånvaro är outhärdlig

du präglar hela tillvaron
bär eller tär med din ranson

ork

ditt namn så märkligt kort och hårt
som att bita ihop när det är lite svårt

men du är mycket, mycket mer
själva flödet som förser

med livskraft, mod och inspiration
själsstyrka och motivation

ork

vad är din hemlighet?
vad styr din flyktighet?

lär mig dina lagar
välsigna mina dagar




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-16 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rimmen funkar och ämnet är aktuellt.
Funderar om orken gör vi ju alla...
Bravo!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson