Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om vi hade superkrafter ...


Superhjälten

Om jag var en superhjälte
Med superstarka krafter
Skulle jag ställa dej på granit
Hamra sönder sorgen som ligger runtikring

Om jag var en superhjälte
Med supersnabba krafter
Skulle jag ta dej under mina armar
Springa ifrån olyckan som lurar

Om jag var en superhjälte
Med superkraftiga lungor
Skulle jag ställa dej mitt i
Blåsa bort alla orosmoln som svävar ovanför

Om jag var en superhjälte
Med superröntgen krafter
Skulle jag ställa dej mot muren
Genomskåda alla faror som lurar inuti

En superhjälte på lycklig angelägenhet
I sin goda avsikt brukande mina krafter
För din egen lyckas smidande
Din egen lyckas smed




Fri vers av Jack_iX
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 10:05



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Mycket fin dikt!
Men inte bara superhjältar bemästrar detta utan även vanliga omtänksamma kärleksfulla människor. Ge dikten till hon denna handlar om så tror jag nog att du tillskrivs titeln som superhjälte!
2007-10-02

  prinscess VIP
vilken underbar text
man blir ju glad av att läsa denna
blir ju stark av att läsa dessa ord
känner mig lika stark som Pippi Långstrump!!!!
väldigt bra
2007-09-18

  Cris
*glad*
Wow! sicken superhjälte text.. man blir ju jätteglad.
Vad fint och fräcka skojiga bilder.. och hjärtvärmande.
En serie i ord.
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX