Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kännslor

Nu spritter det i kroppen
på mig.När jag är ute
tidigt på morgonen
kan jag bara höra
fågel sången

Klockan är då bara
halv sex på morgonen
inga bilar kommer åkande
ännu

Det är så skönt när
man får ensam gå
och lyssna på vårens
alla olika ljud

Ser även vilket bestyr
fåglarna har för att
nu bygga sig sitt bo
där dom små fågel
barnen skall gro

Det är äntligen vår
välkommen du är
och är mången kär




Fri vers av Ann-christin
Läst 695 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-17 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint vårigt!
Håller dock med nedanstående "talare" om att jobba lite med texten. Som exempelvis rubriken till: Vårkänslor.
Sista raden i första stycket: fågelsången. Sista raden i fjärde stycket: fågelbarnen (el. kanske fågelungarna...?)
2005-05-26

    Karl
Mysigt och upplyftande om vårkänslor.

Ett tips är att se över sär-skrivningar och stavningar.

jobba på.
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin