Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten - poet berikar

Frisk luft fyller lungorna får kroppen att reagera

hjärtat slår av glädjerus längst gruset jag går



Ensam medan en mediterande promenad jag får

landskapet förändras vardag i färgprakt agera



Förtjusas över stunden av frihet ifrån dagens brus

njuter bortom horisonten blickar fram mot målet



Inspireras av färdens obestämda steg belåtet

framåt skrider verken fram utom- och inomhus




Fri vers av mrKeyword
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-09-17 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword