Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande ögon Glädjer mig


Bekant hälsar på ändå kan inte veta vad det är för mark jag nu går på.
Endast, här på glödande ocean blickar ut i filosofin vart det bär.
Månfasen får leda mig fram ur positionen med tiden vaka efter land.
I horisonten finns fyren som påtalar sin existens med öppen hamn.
Seglads jag gläds efter år av sömn, vill jag knopa varsamt fram.
Okända element styr ankaret till slut ned i havsbottnet utanför viken.

Omvälvad av dagens brus och dus kommer skymningsvågen emot mig.
Enorm kraft, svår att hålla emot bågens väg, har öppnat flödet i kanalen.
Ur sin dvala söka jag finna känslorna nu blommar upp om vårens sång.
Tackar dig, du sköte berör idag med otydlighet, ack ändå av välbehag.
Tillförsikt beskådar jag i ådrorna, dessa pusselbitar som ska passa.
Fröjd är dina värmestrålar må få kunna - kära längtan - beskära fram.

Detta är ingen filmsaga, dock ska det bli bio nästa vecka!




Fri vers av mrKeyword
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword