Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är vi stjärnor i det blå

Att vara den man är gör en ju så speciell
Men det får man leva med
För alla är vi stjärnor i det blå både
stora som små
Och fast att vi färdas fram i tiden försöker
vi alla att hålla stilen

Nästan alla vill vi bli rika men inte alltid
berömda
Men bara för det vill vi ju inte falla bort
i glömska

Alla har vi våra drömmar
Därför planerar vi våran tid
Vi åker på semester, då vi lever ut våra liv

Helgdagarna på året firar vi mest
För det är då som vi dukar borden
och klär oss för fest...

Ken Cassel
27/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-09-17 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel