Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Nicklas för inspiration!


Vacker

Som en sol uppgång
som en sol nedgång
som ett vår träd
som ett rött höst träd

Som vatten som forsar
som stilla vatten som porlar
som vinden som fläcktar
som solen som värmer

Som snöflingor som faller långsamt
som värmen i huset
som mys i soffan
som blickar som bränner

Som en röd ros som slår ut
som en sovande kärlek
som en trygg famn
som en varm kram

Som gemensamma intressen
som vackra ord
som en romantisk film
som ett vackert packet

Som en vacker insida
som fina minnen
som levande ljus
som ett älskande par

Så vill jag att kärleken ska va

VACKER

Vacker, trygg och varm




Fri vers av Jea
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-09-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jea