Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är på gott

om man får den som man älskar
Kärlek gör ont om man mister den som man älskar
Kärlek är på gott och ont där man går fram på livets väg
uppför den trappa som finns där
men som vi inte för ögat ser
För om man precis fått en god vän vill man ju inte
gärna förlora den för allt i världen
För vad mer kan man önska sig än att finnas till
och vara omtyckt för den man är
För man vill ju inte gärna vara avig och tråkig
och till besvär när man istället kan vara öppen och glad
och frispråkig
Precis som jag är
Säga vad man verkligen tycker och tänker om saker
och ting
Och man vill ju också gärna få vara med när ett litet
äventyr kommer till så att man slipper att sitta
ensam hemma alldeles still
Det som ingen vill

Kärlek är på gott
Så låt oss två nu bli vänner för alltid då vi nu förenar detta
med en handskakning med vårat spott
Tvi Tvi Tvi
Här har du kardan...

Ken Cassel
12/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-09-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel