Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blir så trött.


stentrappor.

alltså JAG ORKAR INTE!
jag vill stampa sönder marken som jag går på.
jag vill fly långt långt bort men jag kommer
ingenstans.
hur många steg jag än tar och hur mycket huvudvärk jag än får så går mina önskningar aldrig i uppfyllelse. 
hur lång tid ska det egentligen ta för mig att fatta?
är det här VERKLIGEN vad jag vill?
NEJ!
DO WHAT YOU WANT what could go wrong?
COME ON COME ON!
jag är så jävla feg.
jag är så jävla puckad.
om jag bara kunde lyckas med något för en gång skull om jag bara kunde lyckas med det här.
det är ju det jag vill mest (den drömmen som jag faktiskt kan uppnå.)
allt det andra får jag lida mig igenom, så är det bara.
men förihelvete! vad är det för fel på mig?
jag blir galen snart.
det är egentligen helt sjukt att jag inte
hamnat på psykhuset än alltså.
och om jag inte hittar nåt som motiverar mig snart så är det där jag kommer att hamna.
suck.
jag ruttnar på det här.
jag vill stampa sönder dig och dig och dig och dig och DIG!
jag vill skrika ett hål i asfalten som jag kan ramla igenom.
jag vill klösa sönder cement- och tegelväggarna runt er så att de faller ner över er,
begraver er långt ner i helvetet där ni hör hemma och jag ska fanimej inte sätta några blommor på er grav.
jag ska spotta på den vareviga dag jag ska skratta åt era patetiska skrik efter hjälp jag ska
aldrig mer
må dåligt på grund av er.
jag ska skaffa mig det liv jag vill ha,
på det enda sättet jag kan få,
just nu.
jag ska försvara min energi den lilla livsglädjen jag har jag ska inte låta er stjäla från mig något mer.
jag förtjänar mycket mer än det här.
jag förtjänar mycket mycket mer.




Fri vers av huvudstupa
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 21:16



Bookmark and Share


  Mrscloudman
jag är så otroligt dålig på kommentarer och så.
men den har var riktigt riktigt riktigt bra.
sjukt bra!
2007-09-20

  avtryck
det du behöver är en HM-typ som ropar på dig som du kan rymma till och krama och gömma dig hos. eller liknande. ursäkta för denna mycket ofullständiga kommentar men jag har inte mycket mer att säga nu för jag är trött. kramis bananis
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa