Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm.


vatten

ett leende
en falsk trygghet
en fasad
man kan höra alla ihåliga hjärtans svaga slag
genom väggarna
panik och droger i luften
på allas ansikten
skam.




Fri vers av huvudstupa
Läst 352 gånger
Publicerad 2008-04-05 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa