Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm.


käll-

jag försöker gråta men det går verkligen inte
ögonen svider, ångesten trycker på från hjärtat, men inga tårar kommer
jag måste bryta ihop, behöver det för att överleva
(snälla tårar kom)
jag vill bara vara ensam i mörkret och gråta
jag vill vara instängd och utom all kontroll
jag vill skrika, skrika så högt att jag bryter tystnaden
bryter kontraktet
jag vill klösa, slå hål i betongen
jag vill skära av mig det här fula skalet
visa alla vad som finns
innanför




Fri vers av huvudstupa
Läst 379 gånger
Publicerad 2008-04-05 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa