Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
typ korv.
I'm running out of things to write about.



hej men jag saknar det sista

nanananana
jag räknas inte längre med i
det där.
jag är någonstans utanför
i periferin
(blind spot)
& jag vet inte om jag bryr mig.
men visst gör det ont
att inte finnas med i ekvationen.


era röster går inte längre att höra.
jag kan inte minnas era skratt.
allt som finns kvar är nåt slags
grumligt foto
där färgen tynat bort
blivit lika grått
som asfalten som kedjorna
som kylan.

jag sjöng att jag aldrig kunde förlora dig.
efter det släppte du taget helt.
I let you off the hook
& båda hakade på.

 

ingen skuld inga känslor.

 

förutom kanske tomhet (för mig)

 

frihet (för er)

 




Fri vers av huvudstupa
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa