Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du & jag mot världen, som du sa

& du skrämmer mig
för jag vet att du
är som jag
och jag vet att jag
inte är

stabil.

du skrämmer mig och
mitt hjärta vill lämna min kropp
vill söka upp dig vill
slå för dig
få din bleka kropp att orka
lite till
men jag vet inte
om mitt klena hjärta

duger.

jag vill kunna
nå dig
vill kunna röra vid ditt
söndergråtna ansikte
vill kunna blåsa lugn över
dina nyckelben
så mycket jag vill
men inte

kan.

jag målar ditt namn i svart
på min handled
och hoppas att du kanske
kan känna det
långt
där borta
hoppas att du kanske inser att
utan dig är jag

ingenting.

 

 

(jag ber dig
stanna kvar)




Fri vers av huvudstupa
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa