Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tändstickor.

och det finns mycket jag vill säga,
det finns mycket som jag vill att
alla ska veta,
alla ska minnas när dom tänker på mig.
men jag vet inte om mina ord gör någon skillnad.
jag är förvirrad och
lost.
till tusen.
som ett litet barn rädd för trollen i skogen
som ett litet barn lämnat i mörkret att gråta
som ett litet barn.
innanför pannbenet kokar miljontals tankar,
dunkar sönder verkligheten,
lämnar sprickor i huden längs med armarna.
stjärnsystrar hand i hand och
vi ska klara det.
tillsammans.
tårarna, frustrationen, det evighetslånga skriket bubblar inom mig,
stampar efter frihet,
klöser längs med gallerna för att få komma ut,
men naglarna nöts av och hej
jag blöder men det gör ingen skillnad.
jag faller
men det märker väl inte ni.

fyramississippi
tremississippi
tvåmississippi
enmississippi
noll.

jag kommer ändå aldrig vara duktig nog.




Fri vers av huvudstupa
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-21 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa