Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflexrunaway

det är så mycket
jag vill göra
och så mycket
jag inte orkar med
(och jag orkar inte med dig,
mamma)
jag vill bara trycka på paus-knappen
och sätta mig vid betongbryggan
och må bra
som jag gjorde då
med eddie vedder, solen, vinden och kolet
jag orkar inte prata med er
jag orkar inte säga sanningen
jag vill bara vara ifred
men skulden, oron, ångesten som växer sig
större och starkare för varje andetag jag tar




Fri vers av huvudstupa
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-04-23 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa