Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilkägnas Steve Lando, som bl. a. såg några klåfingriga utropstecken och rådde mig ta bort dem. Sådant kallas konstruktiv kritik! Tack Steve!


Bara ord är inte bara

Bara ord är inte bara
de kan vara underbara
ord som friska källors flöden
ord som övervinner döden

Bara du är inte bara
ingen annan kan det vara
du är du och ingen annan
så var stolt och lyft din panna

du behövs var viss om detta
och nu vill jag säga detta:
finare kan ingen vara
du är källan underbara

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 10:31



Bookmark and Share


  med mycket mera
Tack för dom fina orden!
2007-09-28

  Viktoria Olausson
Så är det!
Sant!

Vad vore livet utan ordets mening?
Banalt tror jag!!

*kram*
2007-09-25

  lodjuret/seglare VIP
tack för att du skriver om mig
jag skall bevara texten i mitt hjärta
det som sitter uti kroppen
den som är så lagom vig
som ej blir det utan viss smärta
o ej utan huvudknoppen
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
du är källan underbara, vackert skrivet!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP