Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please do not scream

Människor går och
deras liv försvinner i
kylande barnskrik




Bunden vers (Haiku) av Morbide
Läst 641 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 14:43



Bookmark and Share


    eventualiteter
den här är så bra...den är ... häftig.
me like very mucho tank you. <3
2007-09-22

  everlastingme
oh haiku, haiku :D
väldigt fint josefin :*
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Morbide