Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flackande blick!

Visa mig ditt rätta ansikte
Så öppna dig så mycket du bara kan
Gör så att jag får den där sanna känslan av att du är sann
En att räkna med
Så sluta flacka med blicken för du behöver inte vara rädd för mig
För jag ska inte göra dig illa på något vis
Jag vill hellre bara hjälpa dig utifall du känner dig lite osäker just nu
och har för stunden bara en liten självförtroende kris
För det enda som jag vill är att du ska tro på dig själv
istället för att känna dig osäker
För om det är så?
Låt mig i sådana fall få hjälpa dig att plåstra om såren
Hjälpa dig att se till att såren läker

Titta på mig!
Det ansikte som du ser är den person som är jag
Den som alltid försöker att bjuda på sig själv med ett leende
Ett leende som jag sen hoppas ska göra någon annan glad
För av det som dem ser ska dom flesta tänka?!
Vilken trevlig liten prick
Riktigt charmig
På något sätt så har det där leendet som han gav mig
fått mig att må bra

Alla har vi våra ansikten utåt mot den stora världen
Dom personer som är vi
Dom pers ………………….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel