Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var det fullt igen...Själv skulle jag dock aldrig göra som nedantstående ljusskygga individ, verkligen inte!;)


Välkommen till Återvinningshelvetet



Usch vad jag är trött på detta evinnerliga återvinningshelvete! Visst visst, jag måste tänka på miljön naturligtvis men nu har jag fått nog av att ha kassar fulla med papp, glasburkar, tidningar etc etc ståendes. Vad ska man göra åt det? Jag kan inte åka till återvinningen varenda dag, alltså blir kassarna ståendes i grovköket och det blir man inte glad åt att se på i längden. Ja iallafall så kommer då den dag när jag baxar in alla kassar i bilen, äntligen nu blir jag av med skiten tänker jag. Men vad händer? Jo när jag kommer till återvinningsstationen så är varenda container sprängfylld, kan inte ens pressa in nåt i dom även om jag hade ett skohorn till hjälp, och vad händer jo man blir tvungen att åka hem med all skit igen, för man vill ju inte riskera att bli tagen av \"återvinningspolisen\", det har man ju hört hur illa det kan sluta, next thing you know så sitter man i domstolen och ska förklara varför man ställde den där kassen utanför containern fast man visste att det var absolut förbjudet. Förresten varför sätter man inte åt de riktiga brottslingarna istället, mördare, våldtäktsmän och andra ljusskygga individer? Det kan man verkligen fråga sig....Alltså jag bryr mig om miljön, det gör jag verkligen, jag använder återuppladdningsbara batterier och komposterar mitt avfall, ja bara en sån sak, sen åker jag nästan alltid buss till jobbet, ja förutom när jag har nåt ärende som jag måste uträtta på hemvägen då förstås...

Nej, nu har jag inte tid längre, måste åka till återvinningsstationen igen, det har visst blivit mörkt ute, har lite business att ta hand om. Tjenixen på er!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 10:06



Bookmark and Share


  To
Toppen att det finns de som verkligen anstränger dig för att källsortera. :)
2008-03-18

  Obnoxious
Hurra det finns fler som jag! eller jag menar, jag har en kompis som gör så :)
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis