Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrav mig i komposten...




...och låt mig få bli en blomma

Har alltid velat veta hur det känns

att dricka direkt ur jordig mark

med bara fötter eller rötter

att få rikta fuktstinna kronblad

mot skinande sol

Låt mig få veta...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 09:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Drömmande- vacker- längtande

Applåd!!!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis