Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rak och ärlig

Ja visst är du rak och ärlig

men du är fasen så besvärlig

vill aldrig ge nån komplimang

ifall den inte är 100% helt sann

du prisar dig själv för detta

och tycker att det gör du helt med rätta

men har du tänkt på den du sårar

som kanske inte direkt brister ut i tårar


För du, du säger inget....

så har du ingenting sagt





Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 519 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis