Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... om att överleva!


Behöver dig!

En del får så mycket av dig
en del får lite mindre
jag klarar mig inte utan dig

Det är så mycket roligare med dig
känner mig mer fri med dig
det blir så stora problem utan dig

Du ger mig så mycket jag beöver
jag klarar mig på det jag får
men skulle må bättre med att få mer

Du gör folk onda
du gör folk illa
du gör människor ont

Du gör folk glada
du gör folk ivriga
du gör människoa rika

Du är pengar
Ett materiellt ting

Som betyder så mycket!




Fri vers av Jea
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 18:49



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jo pengar ställer till med både glädje och förtret...med eller utan, bemöts olika...fattig eller rik bedöms sällan lika...fin dikt med vilja! Mvh. JJ.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jea