Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förkylningen spökar

Näsan rinner

förkylningen härjar

 

Synen är dimmig

fyser

allt känns ouhärdligt.

 

Förkylningen spökar

får lungorna att gå på halvfart

drar ut på tiden finner nya kryphål.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-09-18 18:55



Bookmark and Share


    lillapoeten
Var förkyld hela förra veckan, feber och allt.. krya på dig!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson