Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsats

Likt en kantstött kaffekopp

som inte tillhör någon servis

har jag irrat runt i världen

och sökt livets mening

och så fann jag den här

med dig...



Du var också udda...


Och så blev udda jämnt




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis