Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dök ner i sitt inre för att söka svar

Hon dök ner i sitt inre
för att söka svar på alla de frågor som hon har
om livets mening och livets allt
Varför hennes hjärta är varmt emellanåt samtidigt
som det ibland bara känns helt tomt och kallt
Så många frågor, men så få svar
Och det enda riktiga svar hon fick av sin lilla gubbe
inne i sitt huvud var
Tyvärr sötnos, så har jag inte några riktiga svar att ge
till dig mer än att allt är relativt
Så du får nog allt gräva och söka vidare ett tag till om
du vill veta om det verkligen finns någon
mening med livet
Sorry...

Hon dök ner i sitt inre!

Ken Cassel
8/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-09-18 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel