Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det kännas ibland


Jag är död, men jag är vid liv

Jag älskar, men jag hatar
Jag är tyst, men jag pratar

Jag står stilla, men jag går
Du är oåtkomlig, men jag dig får

Jag är tondöv, men jag sjunger
Jag är gammal, men jag är unger

Jag är ful, men jag är vacker
Jag har inga vänner, men jag har kontakter

Jag är posetiv, men jag är negativ
Jag är död, men jag är vid liv

Men...

Jag andas och jag gråter
Över mig själv som aldrig låter

mig själv ta ett extra steg
istället stod jag där och teg...




Fri vers av Sbva91
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 22:12



Bookmark and Share


  Jessica91
Det blir som dubbla budskap. Så duktig du är! Bara njuter! :D
2007-09-25

    Eijra
gillar den,
igenkännande

ungefär
2007-09-18

    Issand.
känner igen mej
bra text
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91