Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oftast avskyr jag henne för att hon är så ful

oftast avskyr jag henne för hon är så ful,
men jag tänker sällan att det är elakt

ibland skulle jag nog mest vilja trampa på henne för att hon är så idiotisk,
för jag tänker att hon förtjänar att bli nedtryckt i skorna

men hon skulle faktiskt kunna rulla fram så tjock som hon är,
och mina ögon ser med avsmak på henne utan att det dåliga samvetet knackar på min dörr

jag känner att hennes patetiska meningar är som havregrynsgrötstallrikarna på dagis,
gråa, klumpiga och trögflytande
och när jag simmar i dem tänker jag att det är rätt åt henne

ibland skulle jag vilja slita loss alla hennes ögonfransar och blåsa iväg allihop på en gång
det skulle kanske göra ont men jag skulle kunna önska att hon inte faktiskt var jag.




Övriga genrer av kaprifol
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-18 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är skit bra!
riktigt starkt skrivit.
jag har känt likadant.
____________________
och mina ögon ser med avsmak på henne utan att det dåliga samvetet knackar på min dörr
_________________________

i like it (:
2007-09-18

  Obnoxious
Applåd och bokmärke till denna underbara text som jag lika gärna kunnat skrivit själv!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol