Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalles randiga, nu med sanning

de hade extrapris på sanningar i affären på vägen hem
med lysröda prislappar hoppades de väl
att även du skulle vilja skaffa dig en ny

men jag tror du redan fångat in ett praktexemplar,
en blänkande okomplicerad sanning
ihopfällbar och i allra högsta grad portabel
säkert miljövänlig och KRAV-märkt också

kanske spelade den sån där softmusic från kösystemen
som dränkte ljudet av min som sprack
när jag föll över morgondagen som kom rusande mot mig
för det är svårt att hålla i sanningar, vet du

vi märker nog inte när vi har dem
utan bara när de går förlorade

och när vi står där i kassakön
med en Kalles randiga i en röd plastkorg
önskar vi nog mest
att de blandat i sanning, istället för banan




Fri vers av kaprifol
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och när vi står där i kassakön
med en Kalles randiga i en röd plastkorg
önskar vi nog mest
att de blandat i sanning, istället för banan

jag älskar? (:
2007-10-25

    Noyle
Du skriver lika BRAAAAAAA som vanligt. Har ingen aning om vad jag ska säga, jag bara njuter så länge.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol