Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar till: ängsligt skrutt av kvinnotyp

jag är ganska feg.
vattentrampar i ovanliga ord jag skulle vilja använda
men egentligen inte riktigt behärskar,
sådär så att jag måste knappa in dem på SAOL
dagen innan
för att vara hundra procent
säker på att jag inte gör bort mig.

metafysisk, kynisk, diafragmentarisk.
jag är sådär jämt.
står längst bak på friskis och svettis i lysturkos hoodtröja
och hoppas att jag
inte gör bort mig bland medelålders damer
och en och annan vilsen karl
med böljande kulmage
och för liten t-shirt.

för någon kan ju tänka att jag verkar lite dum.
för jag skulle kunna verka lite däng.

så det kanske inte är så konstigt allting,
för att alla kontaktannonser handlar om att söka
en människa som vet vad hon vill,
som tror på sig själv,
tar för sig och står med båda fötterna på jorden.




Fri vers av kaprifol
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-22 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaprifol