Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett halvt andetag innan jag slöt ögonen

ett halvt andetag innan jag slöt ögonen
trodde jag allting var förlåtet
jag trodde jag skulle kunna få luft igen av dina vingslag
och att jag kunnat sudda ut det där \"låt stå\" på tankars griffeltavla

ett grått höstregn förvandlades i ett ögonblick till en silverdimma
och någonstans i ett hav av sekunder kunde jag se att det fanns öar av minuter och timmar

det fanns något bakom tristessen,
bakom försenade morgontidningar och fjärrkontroller utan batterier

ett halvt andetag innan jag öppnade ögonen igen
trodde jag att jag förlåtit mig själv för att jag är jag




Fri vers av kaprifol
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 19:58



Bookmark and Share


    Tazara
Jag avskyr det där \"låt stå\". Läraren blir så sur när lokalvårdaren strukit bort det från tavlan. Men ibland är det härligt med en ren tavla!!! Tack, så mycket!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol