Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bor en tår i mitt öga ikväll

det bor en tanke i min garderob ikväll
jag önskar så att den inte handlade om dig
men du tycks kunna kasta tankar genom nattluft
träffsäker som få

det bor minnen under min huvudkudde ikväll
jag önskar så att de inte handlade om dig
men du har givit mig alldeles för många ord att älta,
alltför många skratt som fastnat under min hud

det bor en känsla i min chiffonjé ikväll
jag önskar så att den inte handlade om dig
för du har ditt och jag har mitt
även om jag mest vill dela allt med dig

det bor en saknad under min säng ikväll
jag önskar så att den inte handlade om dig
för allt som skulle vara enkelt leker plötsligt svårt
och jag kan nog inte värja mig

det bor en längtan i min skrivbordslåda ikväll
jag önskar så att den inte handlade om dig
men du gav mig drömmar i regnbågens alla färger
det är bara det att jag inte förstått att du inte skulle vara en del av dem

det bodde en telefonsignal i mitt rum ikväll
och jag önskade så att den handlade om dig
men sedan den dog ut i en röst som inte var din
bor det även en tår i mitt öga ikväll




Fri vers av kaprifol
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 11:58



Bookmark and Share


  himlen
åh så bra, så himla bra , fint!
2008-10-02

    ej medlem längre
oooh! denna gillar jag! önskar att det var något som jag har skrivit! väldigt fint och du förmedlar din känsla av saknad så bra!
gillar slutet allra bäst!
\'\'men sedan den dog ut i en röst som inte var din
bor det även en tår i mitt öga ikväll\'\'

gillar flytet i den!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol