Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De tidpunkter i livet, då ens yttre och inre människa stämmer helt överens är kanske få. Men ibland händer det. I sådana stunder öppnar sig himlen..


När du är din sång

När du är din sång
och din sång är du
kan ej livets tvång
bryta dig itu
ej du fruktar nu
döden kall och lång
när din sång är du
och du är din sång

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-09-19 06:06



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Tidlös, speglande, klassisk. Ett självklart bokmärke.

Du borde verkligen bli publicerad, kanske även med tonsatta dikter?
2007-09-30

  om en Siri
Så vacker och stilren, applåder till dig!
2007-09-29

  Magica VIP
vacker! Jag tolkar den faktiskt ordagrannt, vet inte om det var din tanke? men det finns inget bättre än den stund då man sjunger och verkligen är i nuet i sin sång.
2007-09-28

  glittertindra
när allt bara stämmer.. så bra skrivet..
2007-09-27

  Kia kimhag
tycker verkligen om denna dikt, som du nämner så är stunderna få då hela alltet gör att fötterna flyter fram, bra o hoppigivande.

kia
2007-09-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Väldigt fint här också!
Önskar jag hade den sången nu :)
2007-09-25

  Viktoria Olausson
Ja, när det infinner sig så är lyckan och friden total!!:)
Tack för underbar läsning!!
*kram*
2007-09-25

  Katarina_
Fint och \"klingande\" skrivet.
2007-09-23

  livsdans
Jajemän! Så är det och det är det som gör dena livsresan värd mödan!
2007-09-21

    kaprifol
Jättevackert! Kändes härligt att läsa något hoppfullt.
2007-09-21

  Erik L
Vackert som tusan! I synnerhet de fyra första raderna. Applåd!
2007-09-21

    Bodil Sandberg
En underbar liten dikt/visa...blir ett bokmärke att hämta styrka ur
2007-09-21

  Catrin
De små stunderna ska vi vara rädda om, fint skrivet!
2007-09-20

  Björn Karlsson
Enkel självklar
lyrik

du fångar det vackert

Jag tycker om den här
2007-09-20

  Maria Zena Viklund
vacker så!
2007-09-19

  Just Emotions
berörande..jag vill läsa den om och om igen..
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP