Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ENKEL BLÅ ÅNGA

 

 

 

Jag dyrkar upp låsen

Spelat med i farsen ni ser

Så sjung min sång

Men berör mig inte mer

 

Jag lånar Don Covay ett öra

Låter hjärtat slå några slag

Innan sms:et går iväg

Har det redan blivit en ny dag

 

Jag dömer ut skönhet

Somnar så lätt i det härliga

Tog på mig rollen

Gjorde det bra om vi ska va ärliga

 

Jag spårar efter smulor

Berättat de sagorna förut

Så blanda inte ihop sluten

Ur min skog finns bara en väg ut

 

Jag tänder upp mörkret

Ser allt du nånsin gör

Tänk den förbjudna tanken

Förneka lögnerna du hör

 

Jag smeker avbilder

Kan aldrig gå tillbaks dit

Det är något i den stämningen

Som gör att det krävs mera sprit

 

Jag skriker i motvinden

Förevigar ett magiskt moment

Vänta ej förgäves där bortom

Synden har du redan bekänt

 

Jag tar det här för långt

Går villovägar i dimma

Har ett hål bakom ögat

Minnet är bara en strimma

 

Jag förlåter bara kärlek

Förbannar allt det andra

Menat att bli en distans

En längtan ska alltid vandra

 

Jag saknar mer än en gång

Flyttar närmre för att höra

Så låt det vara en lögn

Som viskas i mitt öra

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 633 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-20 04:49



Bookmark and Share


  Jazz-75
"Jag förlåter bara kärlek, förbannar allt det andra" blev min favorit. Tycker mycket om det du skriver...
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna