Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så här känner jag nu

världen ligger framför mina fötter
måste bara tänka på
att försiktigt kliva fram
akta mig för olika slag av fall luckor
sudda ut dom som inte menar allvar
behålla kvar dom lojala
tur att man vet vart man har dom





Övriga genrer av headspinn 488
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-20 10:01



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, se upp för falluckorna så¨mytcket Du kan! Bra skrivet.
Ingvar
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488