Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksförklaring

du får gärna bli min hjälte
du får gärna va mitt allt
du får gärna viska ömma ord
om att du alltid vill va min
de jag ser i dina ögon
är nåt väldigt speciellt
vill ha dig här
vill ha dig nu


men du vill lämmna mej
så jag kan inte hindra dig
kommer låta dig gå
kommer låta dig försvinna ut ur mitt liv
men kommer aldrig låta dig försvinna från mitt sinn
för en evighet kommer du att stanna kvar
vill tillbringa all tid med dig
även fast du kanske är nånannanstans
så är du alltid kvar här i mina tankar
din ljuva doft kan jag fortfarande känna
och den gör mig fortfarande lika svag
som dagen då för länge sen
när vi första gången träffade varann


men du ska veta
att om du ångrar
dej ändrar dej
så finns jag här
kommer vänta på dig
står kvar
försvinner aldrig
du vet var jag finns
du vet vad jag vill
det är ingen lögn
allt är sant
jag o du vi hör ihop
lycklig kan jag bli
men aldrig utan dig
de är så det förhåller sig
tänker aldrig ge upp
jag reser mej
trots alla smällar och slag
så står jag alltid kvar





Fri vers av headspinn 488
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488