Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem

fortfarande på samma ruta
va händer frågar sig vissa
ingen aning
eller rättare sagt inte ett piss
man går i sin egen lilla värld
tror att med tiden så löser det sig nog
men ack var vi går bet
måste ju tänka och göra det själv
finns ingen annan som gör det för dig
du måste fixa allt själv
ta ditt förnuft till fånga min vän
vet att du varje kväll
sitter desperat och biter dina naglar in till köttet
ångesten härjar som en demon i ditt sinn
abstinensen börjar göra sig påmind
du vill som så många andra gånger ha det där
som får dig och din själ att fly för stunden
när du är i detta land finns inget ont inget elakt
ingen morgondag allt känns så bra du är så glad
men när du vaknar är du plötsligt tillbaka
i ditt dåliga samvetes kval
du är som förlorad. Så väldigt sårbar
inget fungerar allt är fullständig kaos
du har vant dig vid detta
du tror att de ska va så här
du får dig själv att tro att du förtjänar att må skit
att du inte har ett värde som berättigar dig att må bra
att folk som jämt och ständigt kommer med frasen
ryck upp dig
se ej ner på dig själv
jag vet hur trött man är på detta
man mår illa
man vill inte mer
orkar inte mer
det är endast när du själv vill
som du kan rycka upp dig
det är endast när du själv vill
en uppmaning från en annan
kommer aldrig någonsin hjälpa dig
du måste komma till den punkt i livet
där du inser själv
att fan detta har nog gått för långt
vissa lyckas vissa inte
men sånt är livet
och vad som än händer
så fortsätter klotet att snurra
dag efter dag




Fri vers av headspinn 488
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 16:50



Bookmark and Share


  Lady Alassa
sannerligen mycket värd viktig å läs!
därför ännu många saknar kunskap
vad deppression gör med en person
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488