Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror igen

det är så vackert
så man blir förtrollad
hela kroppen rycks med
när hans röst skär genom vintermörkret
så väldigt rosslig
men ändå silkesmjuk på nåt sätt
hans musik frambringar nog ett mörker för många
men för mig är det tvärtom
tack vare denna fantastiska gestalt
har jag åter igen börjat se ljuset
någonstans där uppe i skyn
allt han står för allt han är
detta har fått mig att inse
att visst kan jag också
har nu i många år levt i tro om
att jag har stått i lägre kurs än andra
den rädslan som jag har haft inom mig
för va andra tycker och tänker om mig
har fått många svåra och jobbiga konsekvenser
har varit väldigt tillbakadragen
det där med att gå ut och ta för mig
har inte varit min grej
och är väl inte riktigt det fortfarande
men känner sakta men säkert att allt sånt där
börjar bli bättre i takt med
att jag har börjat gilla,tycka om mig själv för att inte säga rent ut sagt
börjat älska mig själv för den jag är
detta kände jag förr som en omöjlighet
men när man märker att det är möjligt
så kan detta bli en enorm drivkraft
till skillnad från det förflutna och allt som var då
finns det idag en röst i mitt sinne
som säger vad som än händer
låt aldrig någon trampa på
det finns ingen som förtjänar det inte ens du
du är bra
du duger
folk i din omgivning tycker bra om dig
fortsätt och kämpa för vad du tror på
fortsätt att vara den du är
sälj aldrig din själ
om du inte vill säg nej och inte ja
och kom ihåg att tiga innebär att du instämmer
så folk som vill dig illa sortera bort dessa
dom förtjänar ej din närvaro dom förtjänar inte ett piss




Fri vers av headspinn 488
Läst 302 gånger
Publicerad 2010-01-17 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488