Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går min väg

och så går han där
nedför livets stig
alla kommer till ett vägskäl
men inte han
han går bara rakt fram
vänder sig aldrig om
många har en tro på nåt större
men det har inte han
varje gång han har trott
har han blivit sviken

men vet du vad
ge dig själv det bästa
för det förtjänar du
du är bäst och de vet du
du jobbar och sliter
du har vatt igenom så mycket
och du har fixat det med briljans
så varför skulle du sluta nu
du har kommit så långt
att ge upp nu hade vatt fel
visa alla vad du går för
visa dom att du inte räds
när dom hånar dig
gör dig beredd på allt
gå ut i krig strunta i den vita flaggan
gå med inställningen att du ska vinna
detta är din vilja din kamp
dom har trampat på dig länge nu
men idag tar allt det slut
inget mer va snäll så man e dum
inget mer javisst javisst det går bra
e de nåt jag inte vill
så kommer jag att säga ifrån
och om ni inte lyssnar första gången
så kommer jag skrika ut de
kalla de aggretion
kalla mig psykfall
jag skiter i vilket
kommer aldrig någonsin
göra nåt som jag inte vill



kommer från denna dag följa
dessa principer till fullo
låter inget stå i min väg
så om ni har nåt emot mitt sätt
så kan ni dra visa er inte här
för i mina ögon ´har ni inget värde
för mig får gärna alla såna gå under
kommer bara beblanda mig med ärliga
och reko människor
såna som man vet vad man har
såna som inte hugger en i ryggen

så fort mann vänder sig bort

nu är det allvar
jag menar allt jag säger
det är blod svett ochg tårar som gäller
jag går min egen väg ingens annans
kommer ej låta folk styra över mej längre
den tiden är förbi
någon kanske säger
i ditt nästa liv
men jag säger vakna idiot
de kommer inget sånt
när du dör så dör du
då tar allting slut
då ebbar allt plötsligt ut
då får du gå till din sista vila
då får du va ifred
så medans du fortfarande är kvar här
gå din egen väg
låt dom inte stå där och peka
risken finns att du kommer på villovägar
jag går min egen väg
jag gör mina egna val
jag har mitt liv
de skall inte levas utav dom





Övriga genrer av headspinn 488
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488