Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget blir som man tänkt sej

jag vet att du är missnöjd
besviken och ledsen
jag blev inte den du trodde
ännu ett bortkastat liv
i våra dagar är allt en strid
måste planera varje kliv
orkar inte tänka framåt
de som har hänt
finns ej längre i mitt sinn
jag håller mej till här och idag
blir galen av alla människor
som försöker forma mej
kommer aldrig bli som er
går min egen väg
gör mina egna val


säg va ni vill
gör va ni vill
det går inte fram
allt ert sludder raderas
medans ni går och tror
att jag glömmer och förlåter
är mina tankar nån annanstans
och jag lovar ni vill inte veta
allt är tyst
de är tomt
inget ljust
alla skrik som hörs
är bara en illusion
i era paranoida hjärnor
nåt som ni inte kan förneka
något som ni inte förstår


jag vet att många misstag
under åren har begåtts av mej
men de är över nu
drar ett tjockt svart streck över det hela
ingen kan röra mej
omöjligt att skada mej nu
jag glider jag flyter
flyger iväg framör era ögon
landar aldrig mer
från och med nu
kör jag mitt eget race






Övriga genrer av headspinn 488
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-15 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488