Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

xxx

nu kliver vi ut
nu står vi fast för vad vi tycker är rätt
nu säger vi ifrån
dags att bryta tystnaden
vi har legat under is allt för länge nu

tiden är inne för oss
tiden är här
vi ska visa va vi vill
visa va vi tycker
inte bara sitta still


dom försöker kväva oss
med sina lögner om ett bättre samhälle
varför ska vi lyssna på dom
demokrati råder här e de många som säger
så vi får tycka va vi vill
säga vad vi vill
kommer ej att hålla igen
kommer visa va vi står för
nåt som går rakt in i själen
vi kommer vinna till slut
vi e dom starka ni e dom svaga
ingen ide för er att försöka


tiden är inne för oss
tiden är här
vi ska visa va vi vill
visa va vi tycker
inte bara sitta still




Fri vers av headspinn 488
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488