Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

disapoint

 

och ur en radioskugga vilade händer

flata mot flata, ett sikte i dräkt

 

nakenspråk burspråk

tegelvägg med teckning uppsatt under tyst dystoni

 

nylon sitter klistrat som att benen väckte sig

vande vinklade sig

 

i en triangel av skett

 

Dagboksröster och trilafon

stayups som vilar

 

och tunna linjer av blod som ett återfäste

något klart blått som pulserar

 

 

till en tänkt blank blänkt

verklighet

 

-

 

schh..

 

hör du bladen

som vänder sig..

 

när håret växlar årstider lika mörkt som fallande

 

som att topparna

hänger i skuld

 

från ett blundat ögas

beende

 

-

 

 

point
är ett numerologiskt

väsen

 

ett vapen sittandes buk till vänster om livet

 

med knän som talar raticifierandes

 

till en försiktigt våg av brandrum

 

-

 

en tid utan fallskärm stämplar ut

sin rätt att få bejaka sitt eget villkor

 

under en dömd resurs att få bli kvitt

 

att få tala med tystnaden och sova med drömmarna vila i viljan och få förklarat att det finns ingen grund utan boning

 

 

och inga golv

utan steg

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#