Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening


Sliter mitt hår

kämpar, faller, ser...

och på nytt

kämpar, faller, ser...



Någon stans...
längst inne i magen finns en röst

så klar och stark

men så svår att höra

Jag hör
jag slutar lyssna
så svårt att bara lyssna

Men så hör jag igen
Som en avlägsen vän
som alltid funnits där

som bara väntat på att jag skulle börja lyssna

med hjärtat

så vi kunde lära känna varandra mer...




Fri vers av livsdans
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 14:32



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Den där magkänslan som du så bra beskriver kan jag känna igen. Hur ofta har man låtit bli att lyssna? Och hur ofta har det inte blivit fel då?...Och så när man vågar, så löser det upp och bara löser, tills man når även gamla knutar.

Tack för dikten, den berörde!
2007-10-10

  Lejonhjärtas poesi
Bara så underbar!
2007-10-01

    eva m h
Lyssnandets svåra konst... Bara att träna upp sitt öra...
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans