Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjdjgasklcnklj- övervärderad,kanske på känn eller för att känna igen nån igen.känna ännu en gång igen


I vitögat



virad runt sin egen mjölk
bevekad
snarad till injicering av-in-ut-bortåt
framgång bakgång

tränger genom porer för att slutligen-
ja jag ser.can´t explain

för all del: nakenhet. för trefaldigt leve

aldrig tillbaka men vi gjorde ju ekivoka försök.som tranor.

världsöverspännande konspiration
mot lenhet och mildrande och att
springa genom tiden
1 6 7 springa rakt mot den

aspirerar och knäcker nerver,bryter ben märg och klöver
whoever said I wasn’t aloud to rave??

ljudisolerad sängkammare.låt oss hoppas!med igenklistrade öron.,
universitetet har börjat,du kramar ur mig musten och dricker
skål! skål för

och fram-för

paraderna korstågen trippetiklack. jag bet dig i bröstet




Fri vers av Nemona
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 14:35



Bookmark and Share


    Botox
Visst önskar man att sex vore så perfekt.
2007-09-20

    Issand. VIP
brA! =D
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona