Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var vänlig. Kommentera ej gramatiken.


Romantik i alla dess former

men är du en barkborre?
The monstrous clock rang.
Durch den Wald klingelt ein Melodie von ein Geige.




Fri vers av Flisa
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-09-20 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa