Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, om inte dig

Vem är det som han får syn på när han kommer ut
Jo, om inte henne med en färggrann hårknut
Lika vacker som vanligt
Lika vacker som farlig
En riktig vildkatt
En som kan hur enkelt som helst ta musten ur honom
en varm sommarnatt

Han säger: Hej! och ler så mycket han bara kan
så som han brukar göra när de möts på såhär
på tu man hand
Jo, han vill visa henne att han är en riktig man
En som hon kan få
För hon behöver bara säga till honom, så blir det
de två

Hon är vacker
Hon är fin
Hon är helt underbar
Och att hon bara är hans kan man se av hans glada min
Så du där försök inte komma här och komma
För svartsjuk som han är rekommenderar han dig
att du bara försvann
Ta nu och spring

Vem är det som han får syn på när han kommer ut
Jo, om inte dig lilla vildkatt till tjej med en
förtjusande vacker hårknut
Helt okej
För här tar den här lilla sagan sitt
SLUT

Ken Cassel
1/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-09-20 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel